Heerlijke verse noten kopen bij De Kaasruiter

Kaas is niet de enige specialiteit van De Kaasruiter! Bij ons op de markt kunt u ook de lekkerste noten kopen in Zuidwest-Nederland. U vindt een ruim assortiment ongebrande noten die wij vers op locatie kunnen branden, zouten en kruiden. En wist u dat wij ook andere lekkernijen zoals zoutjes en gedroogde vruchten hebben? Kom eens langs bij een van onze standplaatsen en ontdek het zelf!

 

Uw veelzijdige notenspecialist

Zowel ongebrande als gebrande noten kopen doet u bij onze kaas- en notenkraam, die u op verschillende locaties in Zuidwest-Nederland vindt. De ongebrande noten worden vers gebrand in onze luxe verkoopwagen en kunnen naar wens worden gezouten en/of gekruid. Een greep uit het aanbod van De Kaasruiter:

  • (Vlies)pinda’s
  • Cashewnoten
  • Macadamia’s
  • Hazelnoten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Pistachenoten
  • Walnoten

Naast losse notensoorten kunt u kiezen voor smaakvolle, met zorg samengestelde notenmixen. Met of zonder zout, of met een passende kruidenmix bijvoorbeeld. Er zijn tevens mixen met vruchten zoals cranberries of rozijnen beschikbaar. En uiteraard is het mogelijk om een mix naar wens samen te laten stellen. Zo hebben wij voor iedereen wat wils.

Diverse andere verse snacks

Het assortiment bestaat bovendien uit nog veel meer lekkernijen. De Kaasruiter heeft namelijk ook een groot aanbod zoutjes en zoete snacks. Denk bijvoorbeeld aan Japanse zoutjes, kaasbolletjes, suikerpinda’s, chocopinda’s, chocorozijnen en gedroogde vruchten. En wat dacht u van een lekker stukje kaas? Het is allemaal verkrijgbaar bij uw vertrouwde kaasboer! Hiermee maakt u uw borreltafel helemaal compleet.

Noten kopen? Dat doet u op de markt bij De Kaasruiter! Kom dus snel eens langs wanneer wij bij u in de buurt zijn. Voor meer informatie over het aanbod of om een bestelling te plaatsen kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via tel. 085-8884511 of via het online formulier. Graag zien wij u snel bij onze marktkraam!