Kaas kopen doet u op de markt!

Als u echt wilt genieten van de smaak van kaas, dan gaat u naar de markt. Hier vindt u namelijk echte versheid en kwaliteit. De Kaasruiter is dan ook uw adres als het gaat om kaas kopen in Zuidwest-Nederland. Vind onze moderne kaaskraam op een markt bij u in de buurt en ontdek de pracht en praal van ons veelzijdige aanbod!

Meer weten of een bestelling plaatsen? Dat kan! Bel naar 085-8884511 of maak gebruik van het online formulier om contact op te nemen met De Kaasruiter.

 

Voor iedere fijnproever

U kunt bij De Kaasruiter op de markt allerlei soorten kaas kopen, van jong tot oud. Naast de bekende Nederlandse kazen hebben wij ook veel buitenlandse kaassoorten in het assortiment, waaronder heerlijke geiten- en schapenkaas. Versheid en kwaliteit staan bij ons te allen tijde voorop, en dat proeft u!

In ons veelzijdige aanbod bieden wij echter meer dan alleen kaas op de markt. Zo hebben wij tevens diverse soorten olijven, worst, yoghurt, Ambrosia-wijn en (on)gebrande noten voor u liggen. Voor iedere fijnproever is er wel wat lekkers te vinden. Bekijk hieronder het volledige assortiment en kom zeker eens langs op een van onze standplaatsen in Zuidwest-Nederland om het eigenhandig te ontdekken!